Junior Accountmanager KBC4

1 of 2 jaar – Beroepsopleiding KBC

Junior Accountmanager KBC4

Door deze beroepsopleiding te volgen, maak je een bewuste stap in je carrière: Ik ga richting de Sales, ik ga commerciële economie studeren. Je kiest voor de beroepsopleiding, omdat je al eerder hebt laten zien te beschikken over een HAVO5 / MBO4 niveau. Bij een succesvolle afronding van de opleiding ontvang je het instituutsdiploma Junior Accountmanager KBC4 van het Kronenburgh Business College. Heb jij een neus voor commerciële kansen? Ga je gewoon door om je targets te halen ook na een paar keer 'nee' te horen. Wil je net een stapje extra zetten voor je klanten? Ben je een relatiebouwer? Heb je een gun factor? Meld je dan aan voor de opleiding Junior Accountmanager KBC4 bij het Kronenburgh Business College in Den Haag: deeltijdopleidingen voor volwassenen in de economische richtingen. Lees hieronder meer over de opleiding.
Algemeen

Beroep
De (junior) accountmanager of salesmanager werkt zowel in het midden- en kleinbedrijf (MKB) als in het grootbedrijf in een business-to-business setting. Hij is veelal onderweg naar of op bezoek bij zakelijke klanten/accounts. Vanuit de binnendienstrol benadert hij zo nodig potentiële klanten via diverse klantcontactkanalen. De (junior) accountmanager kan gemakkelijk contact leggen en onderhouden, klanten/vraagstukken vanuit een commercieel oogpunt benaderen, goed luisteren, zich inleven in de wensen van de account, vraagstukken analyseren, problemen oplossen, representatief optreden, onderhandelen, potentiële klanten enthousiast maken voor een product en/of dienst, zich mondeling en schriftelijk goed uitdrukken en zorgvuldig werken. Bovendien is hij integer en handelt hij in overeenstemming met in de maatschappij geldende ethische maatstaven.

Wat maakt deze opleiding zo interessant?
- Beroepsopleiding KBC in 1 of 1,5 jaar;
- Klassikaal onderwijs;
- Een gewaardeerd instituutsdiploma bij sollicitaties;
- Geeft vrijstelling binnen de opleiding Junior Accountmanager deeltijd MBO4;
- Goede balans theorie en praktijk: direct toepassen;
- Gemotiveerde medestudenten;
- Docenten uit de praktijk;
- Middag- en avondcolleges: werkgever en werknemer investeren samen;
- Aanvang en einde colleges buiten spits;
- Collegegebouw zeer goed bereikbaar met OV;
- Opgeleid bij Kronenburgh? Dan maakt je het verschil !

Kortom alle voordelen van particulier onderwijs: een degelijke opleiding.

Collegeprogramma

Dinsdags:
- Research and Plan a Marketing Campaign (in English);
- Sales Techniques (in English);
- Investigating Customer Services;
- Kostencalculaties;
- Introductie Business Spaans;
- E-commerce;
- Persoonlijk Profileren (presenteren, onderhandelen, vergaderen);
- Enterprise Entrepreneur (in English) (Ondernemer MKB).

Donderdags:
- Sales A;
- Key Accountmanagement;
- Managing an Even (in English);
- Keuze: (1) Lean Creatief of (2) Business and Environmental Sustainability (in English).

Examinering

Er zijn geen toelatingseisen.

Wij verzorgen de opleiding op MBO4 / HAVO 5 niveau.

Examinering

Bij een succesvolle afronding ontvang je het instituutsdiploma van het Kronenburgh Business College. Dit diploma is op MBO4 niveau. Je komt voor dit instituutsdiploma in aanmerking wanneer voor elke collegemodule een voldoende is behaald. Bij Kronenburgh doen we niet aan onvoldoendes.

Planning

Collegetijden
13.30-20.50 uur: 3 werkcolleges in de middag en 3 werkcolleges in de avond. Na elk werkcollege 10 minuten pauze. Na de eerste 3 werkcolleges is er een grote pauze en maken veel studenten een wandeling door het centrum van 's-Gravenhage.

Collegedagen: op dinsdagen (28 collegedagen) en/of donderdagen (13 collegedagen).

Opleidingsduur
1 of 1,5 jaar. U kunt de opleiding als eenjarig programma of als anderhalfjarig programma volgen. Bij een eenjarig programma volgt u de colleges op zowel de dinsdag als de donderdag.

Start
De opleiding is modulair opgebouwd. U kunt starten op elk moment dat er een nieuwe module start. Tussentijdse instroom is dus mogelijk op de volgende startdata:

Collegejaar 2021-2022
Dinsdagen: 28 september 2021, 16 november 2021, 30 november 2021, 14 december 2021, 11 januari 2022; 1 februari 2022; 8 maart 2022, 22 maart 2022, 12 april 2022.

Collegerooster: 202-2022

Tijdsinvestering
Als richtlijn hanteren wij dat voor elk college-uur ook een uur huiswerk staat. Dit verschilt natuurlijk per student. Dit staat nog los van de studietijd ter voorbereiding op het tentamen.

Wanneer de docent wegens omstandigheden onverhoopt niet aanwezig kan zijn, worden de colleges op een ander moment ingehaald. De lesuitval is dus nihil.

Deelname aan alle collegedagen is belangrijk. De praktijk laat zien dat afwezigheid een succesvolle afronding van een module in de weg staat en studievertraging wordt opgelopen en er ook extra opleidingskosten ontstaan.

Investering

Contacturen
- dinsdags: 28 collegedagen van 6 college-uren per collegedag + 12 uur voor tentamens komt op een totaal van 180 contacturen.
- donderdags: 13 collegedagen van 6 college-uren per collegedag + 6 uur voor tentamens komt op een totaal van 84 contacturen.
- totaal contacturen: 264

Collegegeld en literatuur
Dinsdag

Kronenburgh collegegeld € 2.925,00
Studystore literatuur € 371,53
Totaal € 3.296,53

Donderdag
Kronenburgh collegegeld € 1.655,00
Studystore literatuur € 166,01
Totaal € 1.821,01

Totaal opleiding collegegeld, literatuur € 5.117,54

Termijnen: collegegeld in 10 termijnen, dinsdag € 299,81, donderdag € 169,64

Literatuur
Facturatie verloopt via Studystore. Het is mogelijk dat de literatuurlijst wordt aangepast en dus prijzen wijzigen of dat aanvullende materiaalkosten in rekening worden gebracht.

Optionele externe examens
Facturatie verloopt via SVM NIVO. De SVM NIVO kan de prijzen aanpassen. Kronenburgh is een btw vrijgestelde opleider.

Laptop
Je brengt zelf een laptop mee met de OfficeSuite (Word, PowerPoint en Excel).

Mooi meegenomen
- Geen inschrijfkosten;
- Geen btw op collegegeld;
- Geen arrangementskosten;
- Geen reprorechtenkosten.

Betaalt de overheid mee?
De opleidingskosten die je maakt in 2021 zijn fiscaal verrekenbaar via de inkomstenaangifte. Lees meer op de site van de belastingdienst.

In 2022 komt er een nieuwe regeling: Stimulering Arbeidsmarktpositie. Via het UWV kunt u dan tot 1000,- per jaar aanvragen. Voor de regeling is een jaarlijks totaalbudget beschikbaar van 218 miljoen euro verdeeld over 6 aanvraagtermijnen. Op=op, dus wees er vanaf 2022 op tijd bij!

Een werkgever kan opleidingskosten van medewerkers fiscaal verrekenen.

Meer informatie?

Je kunt:

• bellen: +31 70 3998806
• mailen: info@bc-kronenburgh.nl
• langskomen: Dinsdagavond > Inloopavond
• meet online: mail e-adres en tijdstip en ontvang een ‘zoom’ uitnodiging