Foundation: Personeelszaken HRM

1 of 2 jaar – kwalificerend MBO4

Foundation: Personeelszaken HRM

Tijdens deze opleiding maak je kennis met vele aspecten binnen het vakgebied Personeelszaken oftewel Human Resource Management HRM. In,- door- en uitstroom van medewerkers, Mediation, schuldhulpverlening, arbeidsbemiddeling: uitzenden en detacheren; met het volgen van deze opleiding bouw je een mooie basis op. Dus meld je aan voor de Bedrijfsopleiding Foundation: Personeelszaken HRM bij het Kronenburgh Business College in Den Haag: "Blended Learning" (klassikaal en/of online) deeltijdopleidingen voor volwassenen in de economische richtingen. Lees hieronder meer over de opleiding.
Algemeen

Beroep
De medewerker personeelszaken (Human Resource management HRM) houdt zich bezig met het personeel binnen het bedrijf of instelling. De medewerker HRM kan werkzaam zijn binnen elke organisatie met een afdeling HRM bij overheids-, profit- en nonprofitorganisaties (shared service centra). De medewerker HRM heeft taken op het gebied van werving en selectie en mobiliteit van (nieuwe) medewerkers, voert verschillende P&O regelingen uit zoals bijvoorbeeld de verlofregeling. De medewerker stelt arbeids)overeenkomsten op en verricht administratieve werkzaamheden ten behoeve van beheer van het personeelsdossier en managementrapportages. (Nieuwe) werknemers worden over arbeidsvoorwaarden, bedrijfs- en cao-regelingen (sociale zekerheid) geïnformeerd. De medewerker is administratief en juridisch vaardig en stelt zich klantgericht en zakelijk op. Het is verder belangrijk ‘organisatiesensitief’ te zien; begrijpen in welke context de organisatie opereert.

Wat maakt deze opleiding zo interessant?
- Klassikaal en/of online onderwijs (Blended Learning) en examentraining;
- Geeft vrijstelling binnen de opleiding Human Resources deeltijd MBO4;
- Een gewaardeerd certificaat bij sollicitaties;
- Goede balans theorie en praktijk: direct toepassen op het werk;
- Gemotiveerde medestudenten;
- Docenten uit de praktijk;
- Middag- en avondcolleges: werkgever en werknemer investeren samen;
- Aanvang en einde colleges buiten spits;
- Collegegebouw zeer goed bereikbaar met OV;
- Opgeleid bij Kronenburgh, dan maakt u het verschil !

Kortom alle voordelen van particulier onderwijs: een degelijke opleiding.

Collegeprogramma

- Human Resources
- Profiel HRM: in-, door- en uitstroom.

Examinering

Geen toelatingseisen.

Wij verzorgen de opleiding op MBO4 / HAVO 4-5 niveau.

Examinering

Je kunt deelnemen aan de Kronenburgh tentamens. Je ontvangt een Kronenburgh certificaat voor de behaalde tentamens. Deze certificaten geven vrijstelling binnen de beroepsopleiding Medewerker Human Resources KBC4 en de Medewerker Human Resources deeltijd MBO4.

Planning

Collegetijden
13.30-20.50 uur: 3 werkcolleges in de middag en 3 werkcolleges in de avond. Na elk werkcollege 10 minuten pauze. Na de eerste 3 werkcolleges is er een grote pauze en maken veel studenten een wandeling door het historische centrum van 's-Gravenhage.

Collegedagen: op dinsdagen.

Opleidingsduur: 6 collegedagen en tentamens.

Start
De opleiding is modulair opgebouwd. Je kunt de modules los van elkaar volgen. Je kunt starten op elk moment dat er een nieuwe module start. Tussentijdse instroom is dus mogelijk op de volgende startdata:

- dinsdag 1 oktober 2024
- dinsdag 11 februari 2025

Klassikaal en/of online: Blended Learning
De opleiding verzorgen wij klassikaal in ons gebouw in Den Haag. Het is ook mogelijk de collegedagen online te volgen via Zoom.

Collegerooster: 2024-2025

Tijdsinvestering
Als richtlijn hanteren wij dat voor elk college-uur ook een uur huiswerk staat. Dit verschilt natuurlijk per student. Dit staat nog los van de studietijd ter voorbereiding op tentamens.

Deelname aan alle collegedagen is belangrijk. De praktijk laat zien dat afwezigheid een succesvolle afronding van een module in de weg staat en studievertraging wordt opgelopen en ook extra opleidingskosten ontstaan.

Investering

Contacturen
6 collegedagen van 6 college-uren per collegedag + 3 uur voor tentamens komt op een totaal van 39 contacturen.

Collegegeld en literatuur

Collegegeld € 990,00
Index Books € 136,00
Totaal BKB € 1.126,00

Literatuur

Facturatie verloopt via Indexbooks.nl. Het is mogelijk dat de literatuurlijst wordt aangepast en dus prijzen wijzigen of dat aanvullende materiaalkosten in rekening worden gebracht.

Laptop
U brengt zelf een laptop mee met de OfficeSuite (Word, PowerPoint en Excel).

Mooi meegenomen
- Geen inschrijfkosten;
- Geen btw op collegegeld;
- Geen arrangementskosten;
- Geen reprorechtenkosten.

Betaalt de overheid mee?
Een werkgever kan opleidingskosten van medewerkers fiscaal verrekenen.

Meer informatie?

Je kunt:

• bellen: +31 70 3998806
• mailen: info@bc-kronenburgh.nl
• langskomen: Dinsdagavond > Inloopavond
• meet online: mail e-adres en tijdstip en ontvang een ‘zoom’ uitnodiging